2013/12/17

Surullinen uudistus.

Päätin tänään, melkein heti kun tein edellisen postauksen, että en aio jatkaa enää bloggaamista. Tämä ajatus pyörii usein bloggaahien mielessä ja toteutuu vähän väliä. En sitten tiedä, että aionko jatkaa videoiden tekoa, luultavasti en. Bloggaamiseen tulee aina välillä näitä "taukoja", mutta usko, että tämä on lopullinen. En oikeasti enää jaksa tätä. Tykkään ottaa kuvia ja näin, mutta tämä vie minulta liikaa aikaa, enkä jaksa tätä bloggeria enää pätkääkään. En poista blogia kahteen kuukauteen, katsoo jos siinä ajassa jotain intoa vielä tulisi. Mutta jos ei, niin blogi poistuu sen jälkeen. Poistan kaikki edelliset postaukset ja näin. 

Olette olleet mulle kaikki suuri tuki, mutta tuntuu, että mun panostaminen tähän blogiin ei riitä. En saa tästä millään sellaista mitä haluan ja nykyään mulla on niin paljon menoja ja asioita joista en jaksa blogiin kirjoittaa. en saa otettua kunnon kuvia ja jotenkin tämä tuntuu pakolliselta. 

Jään kaipaamaan teidän ihania kommentteja joita joskus postauksiin ilmestyi. Ihania kehuja joita olen myös kasvotusten saanut tutuilta, joiden en edes tiennyt lukevan blogiani.

Tämä vaan ei ole mun juttu. Ehkä joskus saan jonkun kirjan tai muun jännän kirjoitettua ja sitä voisi sitten lukea kaikk halukkaat. Tuskin näin tulee tapahtumaan :'D Mutta hienoahan se olis c;

Nämä ovat sitten hyvästit, ainakin näillä näkymin. 

Kiitos kaikille, te olette olleet ihania lukijoita. Erikoiskiitos teille, jotka olette tukeneet ja lukeneet alusta asti!! <3 Kuin puhuisi ihmisille jotka tunnen, te kaikki lukijat olette olleet inspiraationa tässä hommassa, mutta tää ei enää vaan tunnu oikealta. Noora kiittää ja kuittaa!

xx Remember Always To Be Positive

4 kommenttia:

 1. nyt ois hyvä olla aprillipäivä :-( mut ymmärtäähän sen jos ei ehdi yms postaamaa mut toivottavasti nähtäs sun postauksia vielä <3 ite oon ollu tääl suunnillee alusta alkae ja always be positive x

  VastaaPoista
 2. Voiii eiiih!

  No ei, ihan hieno juttu. :D Tee instagram.

  VastaaPoista
 3. Harmillista. Muistuu edelleen hyvin mieleen kuinka tää blogi oli joskus enimmäkseen 1D-juttuja täynnä ja kuinka vielä alle vuosi sitten sait vasta 100 lukijaa täyteen :D Muutamassa vuodessa ehtisit kyllä keräämään hienon määrän lukijoita (y)

  VastaaPoista
 4. voi ei :( oisi kiva, jos tekisit vielä postauksen sun lempi blogeista, esim sun kavereiden että ois jotain luettavaa sun lopettamisen jälkeen

  VastaaPoista